Eindelijk hebben we Tank-O3 weer eens kunnen promoten op een beurs. In Hardenberg hebben we een prima beurs gehad, veel bezoekers, veel animo voor ons systeem en heel veel tevreden gebruikers van het Tank-O3 systeem gesproken. Wat erg opviel: heel veel mensen gaan zelf een camper bouwen / inrichten en willen dan vanaf het begin starten met een veilig watersysteem. Mooie gelegenheid om alles te weten te komen over het systeem, hoe in te bouwen, welke voordelen etc. Daarnaast hebben we veel extra informatie kunnen verschaffen over “zelfbouw in zijn algemeenheid”, waar kun je terecht voor inbouwapparatuur etc. en natuurlijk over het Tank-O3 watersysteem in het bijzonder.

Wat zo leuk is op een beurs: alle bezitters van een Tank-O3 systeem komen even langs, gewoon even een praatje maken, soms ook met een vraag, maar bovenal heel veel positieve en tevreden reacties!
Nog leuker: op diverse momenten hoeven wij geen promotie te maken, dat doen dan de Tank-O3  gebruikers voor ons! Over mond tot mond reclame gesproken…..

Hopelijk kunnen we 18 t/m 20 maart weer los op de Camper Expo in Houten waar we weer aanwezig zullen zijn. Voor diegenen die niet kunnen of willen wachten het Tank-O3 systeem aan te kopen hebben we inmiddels een mini webshop op onze website www.tank-o3.nl
Zorg ervoor dat je klaar bent voor het nieuwe seizoen. Misschien heb je inmiddels een gebruikte, nieuwe of vervangende camper aangeschaft, dan heb je nu mooi de kans en de tijd het systeem in te (laten) bouwen!

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then